Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

A-DERMA EXOMEGA CONTROL GEL MOUSSANT 500ML

14.82
3282770143744
+

Καταπραΰνει από τον κνησμό* - Καταπραΰνει από τον κνησμό * - Θρέφει - Καθαρίζει

Κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση, το Μαλακτικό Αφρίζον Ζελ Καθαρισμού καθαρίζει απαλά, καταπραΰνει στο 96%¹ των περιπτώσεων και προστατεύει το ξηρό δέρμα με τάση ατοπικού εκζέματος χάρη στη ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΗ,* σύνθεσή του χωρίς άρωμα.

Βρώμη Rhealba®, που προέρχεται από βιολογική καλλιέργεια
Βιοδιασπώμενη σύνθεση σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301 B

Φυσική φροντίδα του δέρματος** χωρίς άρωμα που καθαρίζει και καταπραΰνει, κατάλληλη για χρήση από τη γέννηση.
ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΗ σύνθεση.* Χωρίς σάπωνα. Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό και παιδιατρικό έλεγχο.

Κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση, το Μαλακτικό Αφρίζον Ζελ Καθαρισμού καθαρίζει απαλά, καταπραΰνει και προστατεύει το ξηρό δέρμα με τάση ατοπικού εκζέματος χάρη στη ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΗ,* σύνθεσή του χωρίς άρωμα.
Ένα πραγματικό προϊόν φροντίδας υγιεινής, η σύνθεσή του οποίου έχει αναπτυχθεί με τα ίδια δραστικά συστατικά που περιέχονται στα μαλακτικά προϊόντα φροντίδας της σειράς EXOMEGA CONTROL για την προστασία και την καταπράυνση του ευαίσθητου δέρματος.

Πλεονέκτημα
Το Μαλακτικό Αφρίζον Ζελ Καθαρισμού καθαρίζει και καταπραΰνει το ξηρό δέρμα με τάση ατοπικού εκζέματος.

Οφέλη
• ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: η απαλή βάση καθαρισμού χωρίς σάπωνα, με χαμηλή περιεκτικότητα σε επιφανειοδραστικά, καθαρίζει το πρόσωπο και το σώμα χωρίς να τσούζει τα μάτια.
• ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ το ξηρό δέρμα με τάση ατοπικού εκζέματος από την αίσθηση κνησμού.
• ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ: εμπλουτισμένο με Γλυκερίνη, θρέφει το δέρμα με τάση ατοπικού εκζέματος, αποτρέποντας την ξήρανση.

Υφή
ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΥΦΗΣ

Κρεμώδης αφρός που ξεπλένεται εύκολα.
ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ
Χωρίς άρωμα

Ανακύκλωση
100% ανακυκλώσιμο μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΗ* σύνθεση

* Σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301B.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Συχνότητα χρήσης
Μία φορά την ημέρα
Βήμα 1
Εφαρμόστε στο ντους ή το μπάνιο.

Βήμα 2
Εφαρμόστε σε βρεγμένο δέρμα, στη συνέχεια ξεπλύνετε και στεγνώστε χωρίςνα προκαλείτε τριβή .

Βήμα 3
Έπειτα, εφαρμόστε το προϊόν της σειράς φροντίδας δέρματος EXOMEGA CONTROL.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Aqua (Water), Disodium Cocamphodiacetate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Decyl Glucoside, Polysorbate 20, Sodium Chloride, Ceteareth-60, Myristyl Glycol, Hydrogenated Starch Hydrolystae, Peg-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, 10-Hydroxydecenoic Acid, Avena Sativa (Oat) Leaf/Stem Extract (Avena Sativa Leaf/Stem Extract), Benzoic Acid, Citric Acid, Glycerin, Glyceryl Laurate, Lactic Acid, Maltodextrin, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil (Oenothera Biennis Oil), Tocopherol.

* Rhealba Oat from Organic Farming.

Ο φαρμακοποιός προτείνει

3C PHARMA ASTHÉ 1000 10 ΦΑΚ.
3525722020961
16.63
+
A-DERMA BIOLOGY AC EAU MICELLAIRE PURIFIANT 400ML
3282770153033
15.60
+
A-DERMA BIOLOGY AC GEL MOUSSANT PURIFIANT (ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ) 400ML
3282770153002
16.53
+
A-DERMA BIOLOGY AC GLOBAL SOIN MATIFIANT ANTI-IMPERFECTIONS 40ML
3282770388916
14.48
+

Προϊόντα στην ίδια τιμή!

A-DERMA BIOLOGY AC GLOBAL SOIN MATIFIANT ANTI-IMPERFECTIONS 40ML
3282770388916
14.48
+
A-DERMA BIOLOGY AC HYDRA CRÈME COMPENSATRICE 40ML
3282770388855
15.07
+
A-DERMA BIOLOGY MOUSSE NETTOYANTE 150ML
3282770154085
14.87
+